Bewuste Kantine

WAT IS DE BEWUSTE KANTINE?

De Bewuste Kantine is het initiatief van Vullen of Voeden, gratis beschikbaar voor alle Nederlandse (sport)kantines. In een Bewuste Kantine, kun je kiezen tussen Vullen of Voeden: deze kantines bieden naast het huidige assortiment bewuste alternatieven mét behoud van een gezonde marge op de kantineomzet.

Bewuster eten kan het verschil maken voor onze jeugd, ook in jullie kantine. Zonder dat het vet en zoet verdwijnt, maar met de mogelijkheid om jong en oud een keuze te geven tussen Vullen of Voeden. In een sportkantine moet de keuze mogelijk zijn. Dan kun je zelf altijd nog bepalen wat je doet.

We krijgen bovendien steun van grote namen: van Jamie Oliver tot Jan Boskamp en Johan Derksen, maar ook van heel veel bekende sporters. Onze Kantine Coaches Tom Beugelsdijk, Kiki Bertens, Dennis van der Geest, Kim Lammers en Anky van Grunsven hebben leuke filmpjes opgenomen in hun sportkantines. Bekijk ze hier!

VOOR WIE IS DE BEWUSTE KANTINE? LEES HIER DE MEEST GESTELDE VRAGEN!

LEES HIER WAT JE NODIG HEBT VOOR JULLIE BEWUSTE KANTINE!

 

Schermafbeelding 2016-08-19 om 11.40.07

logo-bewuste-kantine-def

Social:

twitter facebook

Spelregels

 • 1
  Jullie zijn een (sport)kantine
 • 2
  Jullie ontvangen het gratis startpakket met promotiematerialen en plaatsen de materialen het hele seizoen duidelijk zichtbaar in de kantine!
 • 3
  Jullie hebben gedurende het hele seizoen tenminste één product uit het Vullen of Voeden assortiment op de kaart staan en bieden jullie bezoekers bewuste alternatieven naast het huidige assortiment
 • 4
  Jullie leven de algemeen geldende hygiënevoorschriften na
 • 5
  Jullie verlenen volledige medewerking aan de kwaliteitsbewaking door het team van Vullen of Voeden;
 • 6
  Jullie enthousiasmeren en informeren kantinebezoekers over deelname aan de Bewuste Kantine en bewuste voeding in het algemeen.