Voor wie is de Bewuste Kantine

VOOR WIE IS DE BEWUSTE KANTINE?

Hieronder vind je de meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden.

Voor wie is de Bewuste Kantine?

Voor alle (sport)kantines van Nederland!

Wat kost deelname aan de Bewuste Kantine en hoe meld ik mij aan?

Deelname is voor alle (sport)kantines helemaal gratis! Je meldt je kantine aan via het aanmeldformulier of door een e-mail te sturen aan info@debewustekantine.nl.

Wat zit er in het startpakket/promotiepakket?

Promotiematerialen om jullie deelname aan de Bewuste Kantine zichtbaar uit te dragen, informatie, recepturen en inspiratie om jullie Bewuste Kantine te activeren, en ondersteuning en begeleiding (in de vorm van nieuwsbrieven en een online helpdesk, bereikbaar op info@bewustekantine.nl) door het team van Vullen of Voeden.

Wat heb ik nodig om deel te nemen aan de Bewuste Kantine?

Enthousiaste kantine-medewerkers (vrijwilligers), een beperkt aantal keukenmaterialen, het gratis startpakket en producten en recepturen van Vullen of Voeden. Hier lees je exact wat je nodig hebt aan keukenmaterialen!

Wat is het doel van de Bewuste Kantine?

Bewuste producten en gerechten aanbieden zodat iedereen in jullie kantine een keuze heeft: Vullen of Voeden. De bewuste alternatieven worden aangeboden naast jullie huidige assortiment: snacks zoals bijvoorbeeld een broodje kroket worden dus niet verboden! Deze bewuste producten en gerechten kunnen worden aangeboden mét behoud van een gezonde marge voor de kantine-omzet.

Hoe doe ik mee voor de prijzen?

Maandelijks zijn er mooie (geld)prijzen te winnen! Hoe? Dat lees je hier!

Welke producten bieden jullie aan en waar zijn de producten verkrijgbaar?

Kijk hier voor de producten en recepturen die wij hebben opgenomen in het Vullen of Voeden assortiment en voor de producten die meetellen in de weddenschap. Producten zijn verkrijgbaar bij Sligro en andere groothandels. Tip: neem vooraf contact op met jullie grossier om zeker te zijn van de beschikbaarheid van bepaalde producten!

Wat is het verschil tussen de Bewuste Kantine en Lekker Bezig!

De Bewuste Kantine is het initiatief van Vullen of Voeden, gratis beschikbaar voor alle (sport)kantines van Nederland. De Lekker Bezig! Campagne is opgezet door de KNVB en Sligro en is bedoeld voor voetbalkantines. Wij ondersteunen elkaar en hebben als gezamenlijke doelstelling voedselbewustwording te creëren en bewuste voeding beschikbaar te maken voor jong en oud.

Door deel te nemen aan Lekker Bezig!, kan je met jouw kantine extra punten verdienen om kans te maken op de prijzen van de Bewuste Kantine. Maak jullie deelname kenbaar en laat ons via het maandformulier weten welke producten jullie hebben toegevoegd aan het assortiment.

 

Terug naar logo-bewuste-kantine-def