Wat doen wij

Vullen of Voeden is ontstaan uit de persoonlijke zoektocht van Wilfred en Lili Genee nadat hun kinderen waren geboren.

logo

Tijdens de zoektocht kwam er zó veel kennis en deskundigheid op hun pad, dat ze besloten om  die te delen. Alle deskundigen die zich verbonden voelen met deze beweging, stellen vrijwillig hun kennis ter beschikking.

Vullen of Voeden  is een wegwijzer over voeding van, voor en door ouders, opvoeders, docenten, wetenschappers, artsen, diëtisten en hulpverleners. Kortom: iedereen die het beste voor heeft met (zijn) kinderen. Doel is om betrouwbare informatie en tips uit te wisselen over voeding voor kinderen en daaraan verwante onderwerpen, zoals bijvoorbeeld gezondheidsproblemen of gedragsproblemen. Ook kinderen zelf komen aan het woord.

Vullen of Voeden is er niet alléén voor kinderen: ook voor volwassenen geldt dat gezonde voeding en een verantwoorde leefstijl in grote mate kan bijdragen aan hun gezondheid en geluksgevoel.

Doet u mee? Blijf op de hoogte en volg ons ook op Twitter en Facebook.

Toelichting Vlinder beeldmerk

De vlinder staat voor leven! Leven in een gezonde omgeving, de natuur en buitenlucht. Aspecten die ook belangrijk zijn bij de opvoeding van kinderen. De vlinder geeft inzicht in de meest essentiële basiselementen voor voeding, namelijk Water, Groenten en Fruit, maar vooral ook het variëren van deze elementen! Al vliegend neemt de vlinder je mee door de wereld van verantwoorde en gevarieerde voeding en stelt je continu op de hoogte van het belang van de drie basiselementen voor een gezond en verantwoord voedingspatroon.

Een kind is als een vlinder. Als rups geboren, probeer je het zo goed mogelijk te voor te bereiden voor het leven. Met liefde, met aandacht en met goede voeding. Opdat hij krachtig en gezond is op de dag dat hij uitvliegt.