Zo win je prijzen!

Houd je aan de 6 spelregels

en houd het team van Vullen of Voeden via het maandformulier of per e-mail op de hoogte! Maandelijks worden er (geld)prijzen en/of prijzenpakketten vergeven en aan het einde van het seizoen volgt een hoofdprijs!

Dien uiterlijk de laatste dag van de kalendermaand jullie beeldmateriaal en mini-verslag van jullie Bewuste Inspanningen in via het maandformulier. Punten zijn te verdienen door het zichtbaar uitdragen van jullie deelname, de beschikbaarheid van bewuste producten en deelname aan Lekker Bezig! Met welke Bewuste Inspanningen je nog meer punten verdient.

De beoordeling van de ingediende gegevens vindt plaatst in de eerste week van de daaropvolgende maand. De winnaar(s) wordt (indien mogelijk) z.s.m. bekend gemaakt in VI*. De kantine(s) die gedurende het hele seizoen de meeste punten heeft verdiend, continu presteert, en die er ‘met kop en schouders’ boven uitsteekt, komt in aanmerking voor de absolute hoofdprijs. Pas als kantines een ontvangstbevestiging hebben ontvangen, kunnen zij ervan uitgaan dat hun kantine voor de desbetreffende maand deelneemt voor de prijzen.

*Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Er worden geen tussenstanden, uitslagen en/of punten gecommuniceerd.

Untitled-1

Punten krijg je onder andere voor:

 • Duidelijk zichtbaar plaatsen van de banner en ophangen van promotiematerialen gedurende het hele seizoen (foto’s insturen als bewijsmateriaal). Let op: hiermee zijn eenmalig punten te verdienen.
 • Leuke acties en/of initiatieven in het kader van bewuste voeding (foto met toelichting insturen). Per unieke actie/initiatief zijn punten te verdienen.
 • Doet jullie kantine mee aan Lekker Bezig! van KNVB/Sligro? Laat het ons weten! Hiermee verdienen jullie eenmalig punten.
 • Vermelden van Vullen of Voeden en/of de Bewuste Kantine op andere, eigen uitingen. Vraag het logo op via info@bewustekantine.nl! Denk hierbij bijvoorbeeld aan flyers, keukenschorten, menukaarten (foto en toelichting insturen). Let op: alleen unieke inzendingen tellen mee voor punten. Dus: als je jullie customized keukenschort al eens hebt ingediend, dan krijg je niet nogmaals punten.
 • Besteden jullie op de website en/of social media van jullie vereniging (extra) aandacht aan jullie deelname aan de Bewuste Kantine en/of bewuste voeding? Laat ons het zien! Let op: per ‘item’ zijn eenmalig punten te verdienen.
 • Halen jullie de (lokale) media? Maak er een foto van en/of stuur ons de link naar het item! Let op: per ‘item’ zijn eenmalig punten te verdienen.
 • Serveer gedurende de hele maand een product uit het Vullen of Voeden assortiment. Vermeld hierbij hoeveel je er ongeveer van hebt verkocht de afgelopen maand. Meerdere verschillende producten? Meer punten!
 • Serveer gedurende de hele maand een product ‘approved by Vullen of Voeden’ uit het Lekker Bezig!-assortiment. Vermeld hierbij hoeveel je er ongeveer van hebt verkocht de afgelopen maand. Meerdere verschillende producten? Meer punten!
 • Serveer gedurende de hele maand een ‘eigen’ gemaakt of bedacht bewust* product/gerecht: een zelfgemaakte (seizoensgebonden) smoothie en/of soep, een salade, of anders. Vermeld hierbij de ingrediënten en hoeveel je er ongeveer van hebt verkocht de afgelopen maand.
 • Heeft een team (of meerdere teams) van jouw vereniging de afgelopen maand een Bananenbox besteld? Mail ons welk(e) team(s) en stuur een foto mee voor (extra) punten! Meer teams betekent meer punten!IMG_0200
 • Bied gedurende de hele maand (gratis) (snack)groenten aan. Vermeld hierbij hoeveel je er ongeveer van hebt verkocht de afgelopen maand.
 • Bied gedurende de hele maand (gratis) fruit(salade) aan. Vermeld hierbij hoeveel je er ongeveer van hebt verkocht de afgelopen maand.
 • Staat de Vullen of Voeden/Lekker Bezig! Fruitbox (gevuld!) in jullie kantine? Stuur er een foto van in!
 • Bied gedurende de hele maand andere ‘kant-en-klare’ bewusten producten aan: bijvoorbeeld ongezouten/ongebrande noten(mix), pure sappen zonder onnodige toevoegingen, etc. Vermeld hierbij hoeveel je er ongeveer van hebt verkocht de afgelopen maand.
 • Deel jullie top-kantine recept met ons! Vermeld de receptuur, een foto van jullie product/gerecht, voor welke gelegenheid het is gemaakt en hoe het product ontvangen is in jullie kantine. Zo’n top-recept dat we het ook nog eens online delen om de andere kantines te inspireren? Dan verdienen jullie extra punten!
 • Stuur een korte tekst (max. 200 worden) mét bijpassend beeldmateriaal in. Dit stukje tekst moet tenminste één van de volgende kenmerken bevatten: het stukje inspireert en motiveert andere (nieuwe) deelnemende kantines, het stukje bevat concrete tips voor andere deelnemende kantines, of het stukje is volgens jullie zo uniek dat dit gedeeld móét worden met de andere kantines. Wordt jullie stukje geplaatst op onze online kanalen? Dan zijn de punten verdiend!

* Criteria ‘bewust product voor kantines’: dit product is een volwaardig alternatief voor een ander product dat aanwezig is/was in jullie assortiment. Het product bevat bijvoorbeeld geen geraffineerde suikers, bevat minder zout, is geen lightproduct, bevat een volkoren ingrediënt, is bij voorkeur biologisch en is gluten- en/of zuivelvrij. En natuurlijk is alles het liefst zo vers mogelijk!

 

header

 

 

Terug naar logo-bewuste-kantine-def