Biohorma

Krachten bundelen!

Vullen of Voeden zet zich volop in om Nederland bewuster te laten eten, bewegen en leven. Misschien ken je het project ‘De Bewuste Kantine’ wel? En dan de missie van A.Vogel: mensen inspireren om op een natuurlijke manier gezond te blijven. Of weer te worden. Twee invalshoeken, één doel: Nederland bewuster laten leven. Dus waarom niet de krachten bundelen?

Vullen of Voeden en A.Vogel hebben een glashelder doel. Nederland nóg bewuster laten leven. Mensen inspireren om gezonde (voedings)keuzes te maken…daar gaan we allebei voor. Een paar jaar geleden hebben wij het boek Vullen of Voeden geschreven. En nu een speciale editie in een nieuw jasje gestoken met actuele, wetenschappelijke bijdragen van onder andere prof. dr. Erik Scherder, dr. Remko Kuipers en prof. dr. Leonard Hofstra op het gebied van voeding, slaap, beweging, denksport en meer.

In het voorjaar van 2017 ontmoetten we elkaar. Wilfred en Lili en een team van A.Vogel. Al snel werd duidelijk hóe goed onze missies bij elkaar passen. Zoveel mogelijk mensen ondersteunen en inspireren bij hun zoektocht naar een gezonde, natuurlijke leefstijl. Vanuit twee invalshoeken, maar de gedachte is gelijk. De zaadjes voor een fijne, intensieve relatie waren geplant.

Als kick-off van de samenwerking werkten we aan een nieuwe, speciale editie van ons boek Vullen of Voeden. Ontzettend leuk en leerzaam. We hielden interviews, deden fotoshoots. En niet te vergeten: we maakten een paar geweldige filmpjes met elkaar. Alles om op zoek te gaan naar de kern van onze overeenkomsten. Het moet meteen gezegd: Vullen of Voeden is geen dieetboek. Het is een wegwijzer in de wondere wereld van voeding. Naast heerlijke recepten bevat het boek vooral objectieve, laagdrempelige informatie over voeding en levensstijl en wat deze voor je gezondheid kan betekenen.

Samen voor een bewuster Nederland
A.Vogel en Vullen of Voeden hebben dan wel twee invalshoeken, maar een overeenkomstig en glashelder doel: Nederland bewuster: Nederland iets bewuster maken op het gebied van voeding en leefstijl. En allebei hebben we de wens ons gedachtegoed zo breed mogelijk te delen. De keuze voor een actie met Kruidvat – als grootste drogist van Nederland – was daarom een logische. Daar krijg je de vernieuwde editie van het boek ‘Vullen of Voeden’ ter waarde van € 21,95 tussen 28 november en 17 december 2017 gratis (zo lang de voorraad strekt) bij aankoop van twee A.Vogel producten.