Winactie! Nienke Gottenbos is auteur van De Poepdokter reeks. In haar nieuwe boe…

Winactie! Nienke Gottenbos is auteur van De Poepdokter reeks. In haar nieuwe boek ‘De Poepdokter Junior’ deelt ze tien top tips om je kind gezonder te laten eten. Wat is jouw gouden tip? Laat het ons weten en maak kans op haar gesigneerde boek!

Over het boek: Je bent in verwachting, je kindje is net geboren of je hebt een gezellige kleuter om je heen rennen. Als je kinderen hebt, heb je ook huisdieren. Geen honden of katten, maar miljarden bacteriën! Geen zorgen, jullie zijn niet vies: deze jungle van bacteriën en andere micro-organismen zijn juist heel belangrijk en houden jullie gezond.
In het boek lees je (van) alles over de bacteriën in de darmen en darmflora van baby’s en kinderen. Onze darmen beïnvloeden onze spijsvertering, immuunsysteem en zelfs ons gedrag (ja, ‘strontvervelend’ bestaat écht)!
En loopt het niet helemaal lekker, dan vind je in dit boek tips over wat te doen bij buikkrampjes, spruw, peuterdiarree en nog veel meer babykwaaltjes en kinderklachten. Aangevuld met een aantal makkelijke, kindvriendelijke recepten om gezond te koken voor je koter kom jij als (aanstaande) ouder goed beslagen ten ijs als het over de (buik)gezondheid van je kind gaat.

Laat jouw reactie hieronder achter en wie weet ligt ‘De Poepdokter Junior’ binnenkort bij jou op de deurmat!