Timeline Photos

Het is weer zover: pepernoten tijd. Weet je het recept nog? Zo niet: daar komt hij, bak ze!

Ingrediënten:
· 55 gr kokosolie
· 50 gr kokospalmsuiker
· 60 gr speltbloem
· 65 gr boekweitbloem
· 2 eetlepels speculaaskruiden
· 5 gr wijnsteenbakpoeder
· 2 el amandelmelk
· snufje zout

Verwarm de oven voor op 170 graden.
Meng in een kom de bloem, speculaaskruiden, zout en bakpoeder goed door elkaar en zet opzij.
Verwarm de kokosolie totdat deze vloeibaar is. Voeg de melk en suiker toe en klop het even los. Meng nu alles tot een geheel. Het deeg voelt zacht en een beetje vettig aan. Maak er kleine bolletjes van en plaats dit op een bakplaat met bakpapier.
Bak het in c.a. 15 minuten gaar in de oven. Laat het even afkoelen zodat de pepernoten hard worden en smullen maar!